1487934483 59210

FCSB – POLI TIMISOARA, ANALIZA SI TREI SUGESTII EXCELENTE

Stelistii au sansa diseara sa se apropie la doar un punct de liderul CFR Cluj. Meciul cu Timisoara poate fi o oportunitate si pentru noi de a face niste bani. I-am facut si noi avancronica si am ales 3 sugestii care spunem noi ca au sanse mari de reusita.

Dupa ce au speriat Europa cu un parcurs perfect, ros-albastrii au astazi un meci deloc usor cu Poli Timisoara. In campionat, FCSB-ul vine dupa remiza alba de la Voluntari, remiza care nu a ajutat-o sa profite de pasul gresit facut de clujeni. Infrangerea de aseara de la Viitorul a CFR-ului ii mai ofera insa o sansa lui Dica de a se apropia la un puct de locul 1. Au inceput campionatul foarte bine, dar au o perioada dificila. Chiar daca au accidentati, au jucatori care pot oricand sa aiba o executie. Obiectivul nostru principal e titlul. Vor fi jucatori care vor evolua cu Timisoara si care au evoluat mai putin. Mi-e frica de accidentari”, a declarat antrenorul bucurestenilor, care va efectua cel putin patru schimbari diseara fata de primul 11 cu care a inceput meciul din Israel, din Europa League. FCSB-ul are un lot cotat la 27,45 milioane de euro, cu o medie de varsta de 25 de ani si 6 luni. Cel mai valoros jucator din randul ros-albastrilor este Denis Alibec (3 milioane de euro). In acest sezon, FCSB a marcat cele mai multe goluri intre minutele 30 si 45.

De partea cealalta, banatenii sunt in cadere libera. Poli Timisoara nu a mai castigat in Liga 1 de 5 etape. Inaintea partidei de diseara, Ionut Popa se confrunta si cu mari probleme de lot din cauza accidentarilor. ”Ne gandim sa putem da o replica buna unei echipe care face performanta in Europa, o adevarata selectionata divizionara. Mi-e ciuda ca nu pot sa aliniez cea mai buna echipa, sa folosesc cei mai buni jucatori”, a declarat Popa la conferinta de presa. ACS Poli Timisoara are un lot cotat la 7 milioane de euro, cu o medie de varsta de 27 de ani si 4 luni. Cel mai bine cotat jucator din echipa banatenilor este Andrei Artean (600.000 de euro). In acest sezon, Timisoara a marcat cele mai multe goluri intre minutele 60 si 75 (25%).

Partida va fi arbitrata de o brigada condusa de centralul George Gaman.

ECHIPE PROBABILE:

FCSB: Nita – Enache, Planic, Larie, Morais – Nedelcu, Popescu – Man, Budescu, Tanase – Gnohere

ACS Poli Timisoara: Curileac – Ciucur, Bocsan, Melinte, Seroni – Artean, Vasvari – Al. Munteanu, Doman, Birnoi-  Bianconi

Ponturile noastre pentru FCSB si Poli Timisoara sunt:

  • Peste 2,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.80
  • Gazdele marcheaza peste 1,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.55
  • 1 la pauza, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota EXCELENTA de 1.80

Meciul dintre FCSB si ACS Poli TImisoara se joaca de la ora 20:45, pe Arena Nationala.

 

 

 

 

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top