romania ligue 1 juventus buc poli timisoara

JUVENTUS BUCURESTI – POLI TIMISOARA, ANALIZA SI CELE MAI BUNE PONTURI

Vin zile grele pentru pariori. Pe finalul saptamanii sunt programate amicale ale echipelor nationale, iar marile campionate intra in pauza. Ofertele de pariere pentru urmatoarele zile sunt extrem de subtiri. Si Liga 1 intra in hibernare. Ultimul meci al etapei este cel de la Ploiesti, dintre Juventus si Poli Timisoara. El este de fapt si singurul de astazi despre care se pot culege informatii, altele decat cele statistice.

Juventus Bucuresti pare a fi intr-o usoara revenire de forma. Nou-promovata a reusit prima victorie in Liga 1, iar etapa trecuta a scos o remiza alba pe terenul Voluntariului. Fara indisponibili notabili, Marin Barbu, tehnicianul bucurestenilor, vrea sa lege cele doua meciuri cu o victorie astazi in fata Timisoarei. Juventus are un lot cotat la 5 milioane de euro, cu o medie de varsta de 25 de ani. Cel mai valoros jucator al echipei este Simon Mazarache (500.000 de euro). In acest sezon, Juventus a marcat cele mai multe goluri in primele si ultimele 15 minute.

La fel ca si bucurestenii, Poli Timisoara este se ea intr-o revenire de forma. Dupa 3 infrangeri consecutive, banatenii au spart gheata etapa trecuta si au castigat meciul cu Astra (2-1) de pe teren propriu. ”Este normal sa ne punem sperante in acest joc. Dorim sa reinnodam sirul rezultatelor pozitive. Am incredere ca elevii mei vor face tot posibilul in acest sens. Chiar daca avem 4-5 absenti mai departe, cei care intra au obligatia de a lupta. Jucatorii nostri au trecut peste aceasta pasa proasta, o asemenea perioada se poate intampla oricui, inclusiv celei mai bune echipe din lume, Real Madrid”, a declarat Ionut Popa inaintea partidei de diseara. Antrenorul lui Poli nu se va putea baza diseara pe Soljic, Cretu (suspendati), Seroni si Draghici (accidentati). Banatenii au un lot cotat la 7 milioane de euro, cu o medie de varsta de 27 de ani si 4 luni. Cel mai valoros jcuator din echipa Timisoarei este Andrei Artean (600.000 de euro). In acest sezon, banatenii au marcat cele mai multe goluri intre minutele 60 si 75.

Partida de diseara va fi arbitrata de o brigada condusa de centralul Lucian Rusandu. Meciul din turul campionatului a fost castigat de Timisoara, cu 2-1.

Sugestiile noastre pentru partida dintre Juventus Bucuresti si Poli Timisoara sunt:

  • X2, eveniment pentru care Baumbet ne ofera o cota de 1.52
  • Minim un gol in repriza a doua, eveniment pentru care Baumbet ne ofera o cota de 1.30
  • Peste 1,5 goluri, eveniment pentru care Baumbet ne ofera o cota EXCELENTA de 1.45

Meciul dintre Juventus Bucuresti si Poli Timisoara se joaac de la ora 20:45, pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti.

 

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top