romania daum

Lewandowski si romanii

Vom fi sau nu carnati polonezi in aceasta seara? Toata lumea vede nationala Romaniei ca pe o victima sigura in meciul de diseara din Polonia. Pana si selectionerul tricolorilor pare resemnat: O sa jucam impotriva unei echipe extrem de puternice, cu multi jucatori de mare calitate, care pot face diferenta. Vreau sa reusesc cu echipa, sa devina tot mai buna de la meci la meci. Nu se va intampla peste noapte si sa nu credeti ca avem acum o echipa complet noua si jucam total diferit, peste noapte. In ultimii ani, Polonia a jucat foarte bine, este echipa care conduce grupa noastra. Uitati-va la clasament! Vorbeste de la sine”, a declarat Daum la conferinta dinaintea partidei. Neamtul nu pare sa stie ca daca pierdem diseara, iar Danemarca si Muntenegru isi castiga meciurile, sansele noastre sa mai mergem la Mondialul din Rusia sunt aproape nule!

Cu 4 victorii si un egal (2-2 in Kazakhstan), polonezii conduc autoritar grupa E. Unde mai pui ca diseara vor fi incurajati frenetic si de 58.000 de suporteri. ”Se joaca fantastic aici. Echipa este mereu capabila sa gaseasca forte suplimentare pe acest teren. Faptul ca jucam acasa ne motiveaza si mai mult si vom fi mai puternici„, a spus amenintator selectionerul Poloniei, Adam Nawalka.

Marele absent al meciului va fi Denis Alibec, care nu a putut fi refacut de medici si a parasit acum doua zile cantonamentul nationalei.

Cel mai probabil, Romania va incepe partida cu urmatoarea echipa: Tatarusanu – Chiriches, Sapunaru, Tosca – Benzar, Pintilii, R. Marin, Latovlevici – Bicfalvi – Chipciu, Fl. Andone

            Cele doua nationale s-au mai intalnit de sapte ori: 3 au fost castigate de Romania, doua de polonezi si doua s-au terminat la egalitate.

Sugestiile noastre pentru meciul dintre Polonia si Romania sunt:

  • Peste 1,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.34
  • Peste 0,5 goluri inscrise de oaspeti, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.93
  • Ambele echipe marcheaza, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 2.24
  • Interval 0-1 goluri in prima repriza, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.29
  • Interval 1-2 goluri in repriza a doua, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.58

Multa bafta si HAI, ROMANIA!!!

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top