1487934483 59210

O COTA DE 2 PENTRU POLI TIMISOARA – FCSB

Ultimul meci din optimile cupei Romaniei se joaca la Timisoara, acolo unde Poli o intalneste pe Steaua. Am analizat si noi meciul si am gasit o cota care ne poate dubla investitia.

Banatenii sunt neinvinsi de 5 meciuri. Ionut Popa va folosi diseara tot ce are mai bun, pentru a-si lua revansa dupa acel umilitor 0-7 din octombrie. „FCSB ar trebui sa defileze indiferent cu cine si unde joaca, pentru ca are cei mai buni jucatori. La banii pe care i-au bagat ei si la jucatorii adusi, sa pierzi 3 meciuri la rand fara gol… La noi am pierdut 3 meciuri la rand si deja erau 15 antrenori la rand care asteptau”, a declarat antrenorul Timisoarei inaintea partidei de diseara.

Poli are un lot cotat la 7 milioane de euro, cu o medie de varsta de 27 de ani si sapte luni. Cel mai valoros jucator al echipei este Andrei Artean (600.000 de euro).

Steaua a pierdut ultimele trei partide fara sa marcheze. Meciul de diseara este ocazia perfecta pentru Dica de a-si remonta jucatorii. Chiar daca va juca cu a treia echipa, ne astepam ca ros-albastrii sa faca spectacol la Timisoara. ”Trebuie sa recunoastem ca suntem intr-o mica criza. Am pierdut trei meciuri la rand, dintre care doua foarte importante, cu Iasi si cu Astra. Astfel le-am permis celor de la CFR sa se duca la cinci puncte de noi. Nu este un capat de tara, dar sunt totusi cinci puncte, care ne-au pus putin pe gânduri. Trebuie sa iesim cu bine din acest an, sa nu mai facem pasi gresiti, pentru ca mai apoi sunt convins ca echipa va arata mult mai bine în play-off. Vom arata cu totul altfel, pentru ca atunci nu va mai fi timp pentru rotatii si alte experimente”, a declarat directorul de imagine a Stelei, Helmuth Duckadam, inaintea meciului de diseara.

Steaua are un lot cotat la 28 milioane de euro, cu o medie de varsta de 25 de ani si sase luni. Cel mai valoros jucator al echipei este Denis Alibec (3 milioane de euro).

ECHIPA PROBABILA pe care Dica o va folosi cu Timisoara: A. Vlad – Pleasca, Artur Jorge, Larie, L. Filip – Vl. Achim, Nedelcu – Golofca, Man, De Amorim – Gnohere

Partida va fi arbitrata de o brigada condusa de centralul Ovidiu Hategan.

Pontul nostru pentru meciul dintre Poli Timisoara si FCSB este peste 2,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota EXCELENTA de 2.00.

Partida se va juca de la ora 21:30, pe stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara.

 

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top