maxresdefault

POLI TIMISOARA – CONCORDIA CHIAJNA, ANALIZA MECIULUI SI PREDICTIILE NOASTRE

Duelul celor mai varstnici antrenori din Liga 1 se da la Timisoara. Ionut Popa (64 de ani) si Ion Moldovan (63 de ani) se intalnesc astazi intr-o confruntare deloc usoara pentru pariori. Noi am analizat-o si am scos cateva sugestii destul de interesante.

Plecati ca din tun in startul campionatului, banatenii au reusit acum o singura victorie in ultimele 5 partide din campionat. Chiar si asa, bagajul de puncte acumulate ar duce-o pe Timisoara, in cazul unei victorii diseara, pe loc de play-off. Trupa lui Ionut Popa sufera cel mai mult in atac, Seroni si compania reusind doar 12 goluri in turul campionatului. Dupa toate calculele hartiei si dupa forma si moralul jucatorilor, banatenii pleaca cu sansa a doua diseara. Atu-ul principal in acest moment este chiar Ionut Popa, antrenor recunoscut pentru capacitatea de a-si mobiliza elevii in momentele grele. Poli Timisoara are un lot cotat la 6,90 milioane de euro, cu o medie de varsta de 27 de ani si 9 luni, adica cel mai ”batran”lot din Liga 1. Cel mai valoros jucator este Andrei Artean (600.000 de euro).

Cu riscul de a exagerea putin, o putem considera pe Chiajna echipa momentului in Liga 1. Ilfovenii au 4 victorii si o infrangere in ultimele 5 meciuri, din care 3 succese (consecutive!) au fost in deplasare (2-1 la Gaz Metan Medias, 3-2 la Dinamo si 1-0 la Voluntari). Jucatorii Chiajnei au ”inviat” practic dupa plecarea lui Vasile Miriuta. Cu o victorie diseara, Concordia Chiajna s-ar apropia la doar 3 puncte de play-off, acolo unde o calificare ar insemna o performanta uriasa pentru ilfoveni. Chiajna are un lot cotat la 7,50 milioane de euro, cu o medie de varsta de 27 de ani si o luna. Cel mai valoros jucator din lotul ilfovenilor este Claudiu Bumba (800.000 de euro).

Cele doua formatii s-au mai intalnit de 11 ori in Liga 1: de patru ori a castigat Timisoara, patru partide s-au terminat la egalitate, iar trei dintre ele si le-au trecut in cont ilfovenii.

Predictiile noastre pentru meciul dintre Poli TImisoara si Concordia Chiajna sunt:

  • X2, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.65
  • Peste 1,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota excelenta de 1.45
  • Interval 1-2 goluri oaspetii, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.60
  • Scor corect 1-1, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 5.00. Cine vrea sa joace acest pont trebuie sa o faca pe o miza mica
  • X2 si peste 1,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota EXCELENTA de 2.50

Partida dintre Poli Timisoara si Concordia Chiajna se va juca de la ora 18:00, pe stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara.

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top