1480366951 064027 1480367133 noticia normal

REAL SOCIEDAD – ESPANYOL, COTE EXCELENTE PENTRU UN MECI ”NEBUN”

Chiar daca la prima vedere pare o partida grea pentru pariori, confruntarea din Tara Bascilor se anunta una spectaculoasa, numai buna pentru castiguri.

Real Sociedad a devenit o adevarata masinarie de goluri, cu o ofensiva de speriat pentru orice adversar. Bascii au marcat nu mai putin de 15 goluri in ultimele 5 partide. Pe teren propriu nu o duc insa prea bine in acest sezon din LaLiga. Au o singura victorie, un egal si doua infrangeri, dar au inscris 10 goluri in cele 4 meciuri disputate in fata propriilor fani. Pe locul 9 in campionat, cu 13 puncte adunate in 8 etape, Real Sociedad are un lot cotat la 154 milioane de euro, cu o medie de varsta de 25 de ani si 5 luni. Cel mai valoros jucator din lotul echipei antrenate de Eusebio este Inigo Martinez (20 milioane de euro), care nu va juca diseara din cauza unei accidentari. In acest sezon, Real Sociedad a marcat cele mai multe goluri dupa minutul 75.

ABSENTI: Agirretxe, Zurutuza si Inigo Martinez

INCERTI: Carlos Martinez

De partea cealalta, Espanyol ocupa locul 14, cu noua puncte stranse in 8 etape. In deplasare, catalanii au doua egaluri si tot atatea infrangeri, cu doar un gol marcat. In ultima partida disputata cu Real Sociedad (disputata pe 10 februarie), Espanyol a pierdut cu 1-2, chiar pe teren propriu. Echipa antrenata de Quique Flores are un lot cotat la 81 milioane de euro, cu o medie de varsta de 26 de ani si 8 luni. Cel mai valoros jucator al echipei este mijlocasul Sergi Darder (11 milioane de euro). In acest sezon, Espanyol a inscrs cele mai multe goluri in primele 15 minute.

ABSENTI: Lopez

INCERTI: Duarte

Partida va fi arbitrata de o brigda condusa de centralul Mario Melero.

Ponturile noastre pentru Real Sociedad – Espanyol sunt:

  • 1 solist, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota EXCELENTA de 1.80
  • Peste 2,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.70
  • Peste 1,5 goluri marcate de gazde, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 2.00
  • Peste 9,5 cornere, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.55

Partida dintre Real Sociedad si Espanyol se joaca de la ora 21:00, pe EstadioMunicipal, din San Sebastian.

 

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top