britanniastadium

STOKE – SWANSEA, UN MECI CU DEMISIA PE MASA, NUMAI BUN PENTRU PARIORI

Meciul pe care ne-am propus sa-l analizam este unul foarte interesant. Ambele echipe traverseaza o forma foarte slaba si sunt candidate certe la retrogradare. Amanuntul cel mai important este acela ca presa din Anglia scrie ca antrenorul gazdelor va fi demis in cazul unui pas gresit. Noi mizam pe un duel incrancenat si am gasit doua ponturi cu sanse foarte mari de reusita.

Doar doua meciuri a castigat Stoke pe teren propriu, din cele sapte jucate in acest sezon, cu 8 goluri marcate si 14 primite. Gazdele de astazi nu stau prost deloc in atac, avand un total de 16 goluri in 14 partide in clasamentul general. Problema cea mai mare este defensiva, cea mai slaba din Premier League, Stoke incasand 29 de goluri. Mizam pe faptul ca jucatorii vor fi alaturi de antrenor. In cazul in care Stoke nu va castiga, Mark Huges ar putea fi demis.

Stoke City are un lot cotat la 161 milioane de euro, cu o medie de varsta de 26 de ani si doua luni. Cel mai valoros jucator al echipei este Xherdan Shagiri (15,5 milioane de euro).

ABSENTI: Stephen Ireland, Jack Butland

INCERTI: Geoff Cameron

In sapte meciuri jucate pe terenul celor de la Stoke, Swansea a castigat o singura data, tocmai acum 16 ani. Nici in acest sezon lebedele nu impresioneaza in deplasare. Swansea a marcat un singur gol in ultimele cinci partide jucate pe teren strain in Premier League.

Swansea are un lot cotat la 154 milioane de euro, cu o medie de varsta de 26 de ani si 5 luni. Cel mai valoros jucator al echipei antrenate de Paul Clement este Renato Sanches (22 milioane de euro).

ABSENTI: Kyle Bartley, Frederico Fernandez

INCERTI: –

Partida va fi arbitrata de o brigada condusa de centralul Craig Pawson.

ECHIPE PROBABILE:

Stoke: Grant – Zouma, Shawcross, Wimmer – Diouf, Allen, Fletcher, Pieters – Shaqiri, Choupo-Moting – Crouch

Swansea: Fabianski – Naughton, Van der Hoorn, Mawson, Olsson – Mesa – Ki Sung, Fer, M. Carroll – Bony, J. Ayew

Ponturile noastre pentru meciul dintre Stoke si Swansea sunt:

  • Peste 3,5 cartonase, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota EXCELENTA de 1.85
  • 1 solist, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.95

Partida se joaca de la ora 17:00.

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top