uvvuxy1420402245

TREI PONTURI ”BOMBA” PENTRU GUIMARES – MARSEILLE

Surpriza serii ar putea veni din Portugalia, acolo unde Guimares are toate motivele sa o incurce pe Marseille. Am analizat si noi partida si am scos 3 ponturi in cote indraznete.

In partida tur, Guimaraes a pierdut la limita, 1-2, dupa ce a condus-o pe Marseille cu 1-0. Meciul a fost unul foarte echilibrat. Portughezii vor juca diseara totul pe cartea atacului, pentru ca orice rezultat in afara de victorie ii scoate din lupta pentru calificare. Pe teren propriu, lusitanii au 5 meciuri consecutive fara infrangere. Guimaraes are un lot cotat la 32 millioane de euro, cu o medie de varsta de 24 de ani si doua luni. Cel mai valoros jucator din echipa antrenata de Pedri Martins este Pedrao (2,5 milioane de euro), care va lipsi diseara.

ABSENTI: Pedrao

INCERTI: –

De partea celalalta, francezii au doua victorii in grupele Europa League (2-1 acasa cu Guimaraes si 1-0 cu Konyaspor) si o infrangere (0-1 in deplasare la Salzburg). Marseille are un lot cotat la 148 milioane de euro, cu o medie de varsta de 26 de ani si 4 luni. Cel mai valoros jucator al echipei antrenate de Rudi Garcia este Dimitri Payet (22 milioane de euro). Olympique Marseille are intreg lotul disponibil pentru partida de diseara.

Meciul va fi arbitrat de o brigada din Ungaria, condusa de centralul Tamas Bognar.

Sugestiile noastre pentru meciul dintre Guimaraes si Marseille sunt:

  • Interval 1-2 goluri gazdele, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.60
  • Peste 3,5 cartonase galbene, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.50
  • 1X, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 2.00

Partida dintre Guimaraes si Marseille se joaca de la ora 22:05, pe Estadio Dom Afonso Henriques din Guimaraes.

 

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top