REU SOCCER EURO 034

TREI PONTURI INTERESANTE PENTRU CROATIA – GRECIA

Astazi incep emotiile pentru echipele calificate la barajul pentru Mondialul din Rusia. Cei mai multi pariori evita aceste meciuri, pentru ca ele nu ofera goluri, echipele joaca cu garda sus, iar rezultatele sunt de cele mai multe ori imprevizibile. Noi am ales sa jucam pe Croatia – Grecia si chiar am gasit 3 sugestii la cote destul de bune.

Pentru croati ar fi a 5-a calificare la ultimele 6 turnee finale. Natioanala antrenata de Zlatko Dalic nu a pierdut niciun meci acasa in ultimii 3 ani! Au terminat campania de calificare pentru Mondialul din Rusia cu 15 goluri marcate si doar 4 primite. Cu o ofensiva de speriat, mai ales pe teren propriu, si cu o defensiva de fier, croatii sunt favoritii certi diseara. Si cifrele sunt de partea alb-rosiilor! Nationala Croatiei are un lot cotat la 315 milioane de euro. Cel mai scump jucator din selectionata antrenata de Dalic este Ivan Rakitic (45 milioane de euro).

Pentru pariori lucrurile nu vor asa de simple. Chiar daca pe hartie Croatia este net favorita, Grecia este o echipa foarte incomoda. Elenii nu au pierdut niciun meci in deplasare in campania de calificare! Michael Skibbe va miza aproape in totalitate pe aparare, insa le-a cerut elevilor sai sa marcheze diseara. Selectionata elenilor are un lot cotat la 140 milioane de euro. Cel mai valoros jucator al nationalei Greciei este fundasul Sokratis (28 milioane de euro).

Partida va fi arbitrata de o brigada din Italia, condusa ce centralul Gianluca Rocchi.

ECHIPE PROBABILE:

Croatia (4-2-3-1): Subasic- Vida, Lovren, Mitrovic, Vrsaljko-  Rakitic, Brozovic- Kramaric, Modric, Perisic-  Mandzukic

Grecia (4-2-3-1): Karnezis- Torosidis, Sokratis, Papadopoulous, Stafylidis- Tachtsidis, Zeca-  Christodoulopoulos, Fortounis, Mantalos- Mitroglu

Sugestiile noastre pentru meciul dintre Croatia si Grecia sunt:

  • Peste 9,5 cornere, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.70
  • Gazdele marcheaza primii in repriza a doua, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.65
  • Peste 1,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.45

Partida dintre Croatia si Grecia se va juca de la ora 21:45, pe stadionul Maksmir, din Zagreb.

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top