2020 06 19 BLOG Tottenham vs Manchester United

ULTIMUL TREN SPRE LIGĂ TOTTENHAM VS. MANCHESTER UNITED

Dacă nu va câștiga diseară, șansele lui Tottenham la un loc de Champions League rămân doar matematice. Pe United ar mulțumi-o și un punct diseară.

Pentru Mourinho va fi al doilea meci împotriva fostei sale echipe. In precedentul, Tottenham a pierdut cu 1-2 pe Old Trafford. 

Dacă e să ne uităm pe clasament, presiunea mai mare se află pe Spurs, care se află la 7 puncte de ultima poziție care duce în Champions League. ”Diavolii” stau mai bine, aflându-se la doar 3 puncte de Big Four.

BAUMBET.ro oferă cele mai profitabile Creșteri de Profit. BONUS DUBLU pentru biletele cu 15 evenimente, cote de minim 1.15. Vezi AICI

Pierdere mare pentru Jose Mourinho. Portughezul nu va conta diseară pe Dele Alli, acesta fiind suspendat pentru meciul de diseară. De la United va lipsi Phil Jones. 

Diseară, Manchester United va juca pentru prima oară în istorie pe Tottenham Hotspur Stadium.

La BAUMBET.ro doar te loghezi și poți primi 50 RON. Detalii AICI

Englezii nu sunt deloc obișnuiți să joace fotbal în iunie. Tottenham a mai jucat doar 3 partide oficiale în această lună, pe care le-a și pierdut (cu Barnsley în 1947, cu Luzern în 1995 în Intertoto și finala de Champions League pierdută în fața lui Liverpool). 

Nici United nu a avut mai mult noroc în iunie. Manchester a jucat doar două meciuri oficiale în această lună, ambele cu Ferencvaros, în 1965, pe care le-a și pierdut.

Propunerile noastre pentru Tottenham vs. Manchester United sunt: 

  • Peste 10,5 cornere, selecție pentru care BAUMBET.ro oferă o cotă de 1.91
  • 1X, selecție pentru care BAUMBET.ro oferă o cotă de 1.53 

Revendică-ți  ACUM 500 RON Bonus de Bun Venit la BAUMBET.ro

 

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top