1482320519 21622

UN PONT CU O COTA DE 2.30 PENTRU CSU CRAIOVA – VIITORUL

Pentru cei mai curajosi avem o propunere cu o cota de 2.30. Cota excelenta o putem bifa pe meciul dintre CSU Craiova si Viitorul.

CSU Craiova a incasat 12 goluri in ultimele 5 partide disputate pe teren propriu, iar oltenii au cea ma slaba defensiva din echipele care acum se afla pe loc de play-off. In trei din ultimele cinci meciuri jucate de juveti pe teren propriu cu Viitorul s-au marcat peste 2,5 goluri. Atat Craiova cat si Viitorul au avut meciuri in cupa in aceasta saptamana, insa ambele si-au menajat aproape toti jucatorii de baza.

CSU Craiova are un lot cotat la 12 milioane de euro, cu o medie de varsta de 23 de ani si 5 luni. Cel mai valoros jucator al echipei antrenate de Devis Mangia este Alexandru Baluta (1,3 milioane de euro).

Gheorghe Hagi se asteapta si el la un meci deschis diseara: ”Jucam contra unei echipe bune, puternica, cu un antrenor caruia, cu toate ca e italian, ii place sa joace fotbal. Craiova marcheaza goluri, iar in acest an a demonstrat ca e in forma. Vom vedea si noi stadionul, un stadion nou, situat intr-o regiune unde eu am o mare slabiciune pentru jucatori, deoarece au spirit si mandrie de fotbalisti. Asta nu inseamna ca noi nu avem valoarea noastra, calitatea noastra si ambitia noastra. O sa fie un meci frumos, dar sper ca noi sa fim mai iuti, mai inteligenti si o sa luam cele trei puncte”, a declarat managerul Viitorului despre confruntarea cu CSU Craiova.

Viitorul are un lot cotat la 13 milioane de euro, cu o medie de varsta de numai 21 de ani si 7 luni. Cel mai valoros jucator din echipa constantenilor este Bogdan Tiru (1,6 milioane de euro).

Partida va fi arbitrata de o brigada condusa de centralul Horatiu Fesnic.

Pontul nostru pentru CSU Craiova – Viitorul este peste 2,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota EXCELENTA de 2.30.

Meciul se joaca de la ora 20:45, pe noul stadion Ion Oblemenco din Craiova.

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top