romania liga 1 voluntari viitorul

VOLUNTARI – VIITORUL, ANALIZA SI SUGESTIILE NOASTRE

Va reusi Voluntariul sa puna capat seriei incredibile de victorii reusite de Viitorul? Se vor marca goluri in ultimul meci din etapa cu numarul 18 a Ligii 1? Am analizat si noi partida si speram ca am gasit raspunsurile corecte la aceste intrebari.

Voluntariul nu reusit sa marcheze niciun gol in ultimele 3 partide jucate acasa. Elevii lui Claudiu Niculescu se afla la 8 puncte de play-off (cu o victorie s-ar apropia la 5 pentru ca are un meci mai putin) si inca viseaza la o clasare in primele sase echipe. Ilfovenii nu au reusit sa o invinga niciodata pe Viitorul pe propriul teren, insa au reusit sa-i sufle Regelui Supercupa Romaniei dupa acel 1-0 din vara. Voluntariul are un lot cotat la 7 milioane de euro, cu o medie de varsta de 25 de ani si doua luni. Cel mai scump jucator din echipa antrenata de Claudiu Niculescu este Adrian Balan (500.00 de euro). In acest sezon, Voluntariul a marcat cele mai multe goluri intre minutele 60 si 75.

Viitorul traverseaza o forma incredibila! Elevii lui Hagi au 6 victorii consecutive ( 5 in campionat si una in cupa), cu 18 goluri marcate si 4 primite. Chiar si asa, Regele se teme de meciul de diseara: ”Ne asteapta o deplasare grea, contra unei echipe care este foarte bine organizata, puternica pe faze fixe. Stiu ca va fi greu, dar gandul nostru este sa mergem sa luam trei puncte, sa fim la fel de bine organizati si sa prelungim forma buna pe care o traversam. Trebuie sa ramanem la fel de conectati, de concentrati, sa jucam la rezultat pentru ca vrem sa ramanem in zona de sus a clasamentului. Cred ca fiecare jucator al meu e constient de lucrurile astea si imi doresc ca fiecare sa aiba aceeasi atitudine ca si pana acum”, a declarat Hagi la conferinta de presa. Viitorul are un lot cotat la 13 milioane de euro, cu o medie de varsta de numai 21 de ani si 7 luni. Cel mai valoros jucator este Bogdan Tiru (1,6 milioane de euro). Cele mai multe goluri marcate de Viitorul in acest sezon au fost intre minutele 30 si 45.

Partida va fi arbitrata de o brigada condusa de centralul George Gaman.

Sugestiile noastre pentru meciul dintre Voluntari si Viitorul sunt:

  • Peste 0,5 goluri in prima repriza, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.50
  • X2 si peste 1,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.85

Meciul dintre Voluntari si Viitorul se joaca de la ora 20:45, pe stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari.

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top