World Cup 2018 logo

Biletul de weekend, 9-11 iunie

Domnilor pasionati de pariuri sportive, bine v-am regasit. Cum in aceste zile se joaca meciurile pentru calificarea la Mondialul din Rusia, am decis sa oferim si un bilet de weekend. El are o cota totala de 9.64 si este format din 9 partide care se vor juca vineri, sambata si duminica.

 

  1. Gibraltar – Cipru- peste 2,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.55. Trei goluri au marcat cipriotii in cele 5 partide jucate in aceste calificari si toate trei in poarta Gibraltarului (3-1 in meciul jucat in Cipru). Micutul stat din sud-vestul Europei a incasat nu mai putin de 22 de goluri pana acum in calificari, din care 10 pe propriul teren (in doua meciuri). Speram ca si cipriotii sa le marcheze diseara minim 3, Nu excludem sa marcheze si Gibraltarul! Partida se va juca vineri, de la ora 21:45, pe Estádio Algarve.
  2. Estonia – Belgia- 2 solist, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.17. Aflati pe primul loc in grupa H, dar cu un avans de doar 3 puncte fata de ocupanta locului trei (Bosnia), ”dracii rosii” nu isi permit in niciun caz sa isi complice existenta si sa tremure pentru calificare. In tur, Belgia a zdrobit Estonia cu un neverosimil 8 la 1! Partida se va juca vineri, de la ora 21:45, pe A. Le Coq Arena, din Talinn.
  3. Andorra – Ungaria- 2 solist, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.11. Pentru a mai putea spera la o calificare, vecinii nostri nu isi permit niciun pas gresit, mai ales in meciul cu Andorra, cea mai slaba echipa din grupa. Ultimele 3 meciuri directe au fost castigate la scor de Ungaria (4-0, 2-0, 5-0). Partida se va juca vineri, de la ora 21:45, pe Estadi Nacional.
  4. Letonia – Portugalia- 2 solist, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.11. O victorie a lusitanilor diseara le-ar asigura acestora, in mare masura, calificarea la Turneul Final din Rusia. In acest moment, Portugalia este a doua cea mai buna echipa clasata pe un loc secund, ori primele 8 locuri trimit ocupantele direct in Rusia. In meciul tur, trupa lui Ronaldo s-a impus in fata letonilor cu 4 la 1. Meciul se joaca vineri, de la ora 21:45, pe Skonto Stadions
  5. Scotia – Anglia- peste 1,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.40. Doar in doua din ultimele 10 meciuri directe nu s-au inscris minim doua goluri. Ne bazam foarte mult si pe un gol al scotienilor, care au marcat in ultimele 6 partide jucate pe propriul teren. Tinand cont de linia de atac a Angliei, nu prea ne facem probleme ca acestia nu vor inscrie. Partida se joaca sambata, de la ora 19:00, pe Hampden Park, din Glasgow
  6. Polonia – Romania- peste 1,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.38. E o vorba: ”pariurile nu se fac cu sufletul”, tocmai de aceea noi ne punem sperante in minim doua goluri marcate de polonezi, care au inscris de 12 ori in cele 5 partide din calificari. DAR!!!Ne-am bucura foarte mult ca tricolorii sa ne contrazica si sa inscrie ei minim doua goluri. Meciul dintre Polonia si Romania se va juca sambata, de la ora 21:45, pe PGE Narodowy, din Varsovia.
  7. Islanda – Croatia- peste 1,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.36. Nordicii au marcat pe propriul teren 5 goluri in cele doua partide jucate in aceasta campanie de calificare. De partea cealalta, Croatia a marcat de 7 ori in deplasare (in doua meciuri). Asadar…miroase a spectacol! Partida se va juca duminica, de la ora 21:45, pe stadionul Laugardalsvöllur, din Reykjavík.
  8. Irlanda – Austria- peste 1,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.44. Austriecii se vor arunca in atac cu toate armele, pentru a reintra in cartile calificarii, iar irlandezii sunt specialisti in contraatac. Cel mai probabil ambele echipe vor marca, dar noi am preferat sa mergem mai la sigur si sa mizam pe minim doua goluri. Partida se joaca duminica, de la ora 19:00, pe Aviva Stadium, din Dublin
  9. Olanda – Luxemburg- peste 2,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.14. Chiar daca au inceput dezastruos aceasta campanie si tremura serios pentru calificare, batavii nu ii vor lasa pe luxemburghezi sa scape fara minim 3 goluri. De partea cealalta, e foarte putin probabil ca oaspetii sa reuseasca sa inscrie. Partida se joaca vineri, de la ora 21:45, pe De Kuip, din Rotterdam.

 

Capture 1

 

Multa bafta!

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top