cccccc

BILETUL ZILEI- LUNI, 4 DECEMBRIE

Dupa ce ieri am fost fentati de Getafe, astazi speram la un bilet verde. Pentru asta am ales patru evenimente care ne pot aduce o cota de 4.22.

Sepsi – Dinamo- X2 si peste 1,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.60. Ne asteptam o victorie clara a oaspetilor, insa acest pronostic este cu siguranta mult mai sigur. Partida se joaca de la ora 20:45 .

Crotone – Udinese- interval 1-3 goluri gazdele, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.35. O singura victorie si 4 infrangeri are Udinese in deplasare in acest sezon, cu 10 goluri primite. Ne asteptam ca si astazi va incasa cel putin un gol de la Crotone. Partida se joaca de la ora 20:00

Girona – Alaves- peste 9,5 cornere, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.60. Chiar daca nu sunt chiar cele mai spectaculoase echipe din LaLiga, ne asteptam la un meci deschis, cu multe contre si cu o avalansa de ocazii la poarta oaspetilor. Partida se joaca de la ora 22:00

Trabzonspor – Antalyaspor- peste 1,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.22. 15 goluri in 6 meciuri au marcat gazdele gazdele de diseara pe teren propriu in acest sezon. Si cum Antalyaspor este o buna incasatoare in deplasare (13 goluri primite in 6 meciuri), ne asteptam ca si astazi sa asistam la minim doua goluri. Meciul se joaca de la ora 19:00.

Capture 1

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top