9965999 ncaa basketball ncaa tournament east regional practice

BILETUL ZILEI- JOI, 14 DECEMBRIE. TREI MECIURI PENTRU O COTA DE 5.50

Intr-o zi extrem de saraca in evenimente sportive, am ales sa combinam fotbalul cu baschetul. Sunt trei cote mari, care la prima vedere pot sa ne sperie, insa dupa o analiza atenta ne putem da seama ca au sanse mari de reusita.

Ajax- Excelsior- oaspetii marcheaza, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota EXCELENTA de 2.15. Cota nu trebuie sa ne sperie! Ajax a primit gol in trei din cele sase partide jucate acasa in acest sezon. Cel mai probabil, lancierii vor castiga, dar noi speram doar la un contraatac reusit de oaspeti.De partea cealalta, Excelsior a marcat 13 goluri in cele 7 deplasari din acest sezon. Mai mult decat atat, Excelsior a inscris in TOATE meciurile jucate in deplasare! Partida din prima liga olandeza se va juca de la ora 21:45.

Brose Bamberg – Olympiakos- peste 146,5 puncte, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.55. Nemtii trebuie sa castige pentru a ramane in lupta pentru calificare, tocmai de aceea vor ataca foarte mult. Baumberg a inscris minim 75 de puncte in ultimele sapte partide jucate pe teren propriu. Chiar daca sunt aproape cu sacii in caruta, grecii nu vor veni doar la cumparaturi in Germania ci vor juca si baschet. In ultimele trei deplasari din Euroleague, Olympiakos a punctat de minim 70 de ori. Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a jucat in ianuarie si s-au marcat 160 de puncte. Partida de baschet se va juca de la ora 21:00.

Real Madrid – Barcelona- 2 (h-7,5), eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota EXCELENTA de 1.65. Pronosticul presupune ca Real Madrid nu va castiga la o distanta mai mare 7 puncte. Cele doua rivale s-au intalnit ultima oara acum o luna, chiar pe terenul madrilenilor, iar Barcelona a castigat la patru puncte diferenta. In nici unul din ultimele 7 partide jucate la Madrid, Realul nu a invins-o pe Barcelona la mai mult de 7 puncte diferenta. Speram sa nu o faca nici diseara. Meciul se va juca de la ora 21:45.

 

Capture 6

 

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top