177649197

BILETUL ZILEI- MARTI, 6 DECEMBRIE

Nu meritam si noi ceva de Mos Niculae? N-am fost noi cei mai cuminti? O cota de 4,52 ne-ar multumi!

FC Porto – AS Monaco– 1, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.34. Portughezii au neaparat nevoie de toate cele 3 puncte pentru a se califica in optimile Champions League. Iesita din orice calcule, e greu de grezut ca Monaco va forta in seara asta. Porto nu are cum sa scape o asemenea oportunitate. Totusi, vorbim de Champions League. Partida se joaca de la ora 21:45.

Feyenoord – Napoli- oaspetii castiga la minim doua goluri diferenta, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota EXCELENTA de 2.00. Pentru un loc in optimile Ligii Campionilor, italienii au nevoie ca Sahtior sa piarda acasa cu Manchester City si ei sa castige la scor in Olanda. Pentru Feyenoord meciul nu are nicio miza. In tur, Napoli a castigat cu 3-1. Partida se joaca de la ora 21:45.

Maribor – Sevilla- 2 solist, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.25. Sevilla are nevoie de o victorie pentru a avea calificarea asigurata. In tur, Maribor a pierdut fara drept de apel, cu 0-3. Slovenii au si 4 jucatori de baza indisponibili pentru meciul de diseara. Partida se joaca de la ora 21:45

Lepizig – Besiktas- 1 solist, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.35. Turcii merg in Germania deja calificati si nu au de ce sa isi rupa picioarele pentru a scoate puncte din acest meci. Pentru un loc in primavara Champions League, Leipzig are nevoie de victorie si de un pas gresit facut de Porto in meciul cu Monaco.

Capture 2

 

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top