gZ7 27c5k l

BILETUL ZILEI- MIERCURI, 29 NOIEMBRIE

Astazi am ales sa mergem pe o varianta relativ mai sigura. Vom miza pe 5 evenimente pentru o cota de 5.41.

Salzburg – Mattersburg- peste 2,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.45. Salzburg a marcat in cele opt meciuri din acest sezon de pe teren propriu nu mai putin de 22 de goluri pe teren propriu. Mattersburg a inscris in patru din ultimele cinci deplasari din campionat. In ultimele doua partide dintre cele doua echipe s-au inscris de fiecare data 3 goluri. Partida se va juca de la ora 19:30.

St. Polten – Austria Viena– X2, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.31. Dupa 16 meciuri, gazdele nu au inca nicio victorie in campionat. Mai mult decat atat, au incasat nu mai putin de 36 de goluri! De partea cealalta, Austria Viena e angrenata in lupta pentru un loc de Europa si probabil va pleca de la Polten cu toate cele trei puncte. Partida se joaca de la ora 19:30.

Rapid Viena – Altach- 1 solist, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.50. Gazdele au nevoie de victorie ca de aer pentru a ramane in lupta pentru primele doua locuri, care asigura calificarea in Champions League. Pe teren propriu, Rapid Viena a bifat 4 victorii in 8 meciuri jucate in acest sezon. De partea cealalta, oaspetii de astazi nu se simt confortabili deloc in deplasare. Altach are o victorie, doua remize si cinci infrangeri pe teren strain in acest sezon. Meciul se va juca de la ora 21:30.

Arsenal –  Huddersfield- peste 9,5 cornere, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.45. Chiar daca sunt nou-promovati, oaspetii de astazi nu sunt deloc usor de batut. Cel mai probabil se vor inchide in aparare, iar tunarii vor lua poarta cu asalt, ceea ce ar trebui sa genereze multe lovituri de la coltul terenului. Ozil si Sanchez pot crea oricand panica pe extreme, iar mingea are mari sanse sa ajunga de multe ori la coltul terenului. Partida se va juca de la ora 21:45.

Lyon – Lille- 1 solist, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.31. Lyon se afla pe locul doi si trage tare pentru un loc in Champions League. Batalia e una foarte apriga, Lyon, Monaco si Marseille fiind despartite de doar un punct. Pe teren propriu, lionezii au bifat patru victorii si trei remize. De partea cealalta, Lille se afla pe penultimul loc in Ligue 1, cu 12 goluri marcate si 22 primite. In deplasare, oaspetii de astazi au o victorie, un egal si cinci infrangeri. Partida se joaca de la ora 20:00.

Capture 8

 

 

 

 

 

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top