untitled

COTĂ 3 FORMATĂ DIN CELE DOUĂ MECIURI DIN CHAMPIONS LEAGUE

Dupa analiza celor doua partide programate astazi in Liga Campionilor, am ales sa mizam pe o tripla, care, dupa parerea noastra, are sanse mari de reusita.

(Ora 19:00, Champions League) Besiktas – Bayern Munchen- interval 1-3 goluri gazdele, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.40. Dupa acel sec 5-0 din meciul tur, nemtii nu vor merge in vacanta in Turcia. E clar ca Bayern nu va trata meciul cu indiferenta, insa nici nu credem ca panzerele isi vor da sufletul pe teren. Cu un public fanatic in spate, Besiktas va incerca sa spele rusinea macar cu un gol marcat.

 

(Ora 21:45, Champions League) FC Barcelona – Chelsea- peste 10,5 cornere, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 2.15. Cele sapte cornere din partida tur nu ne descurajeaza deloc. Noi mizam pe un gol marcat rapid de una dintre cele doua echipe, iar apoi pe un asalt al adversarului. In plus, atat spaniolii cat si englezii au jucatori extraordinari pe benzi, iar asta poate aduce foarte multe lovituri de la coltul terenului. Sau exista si posibilitatea ca londonezii sa se apere din primul minut, iar atacurile extraterestrilor sa genereze cel putin 11 cornere.

 

Cota totala este 3.01 si poate fi plasata aici: https://www.baumbet.ro/Player/SportsBook

 

 

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top