9965999 ncaa basketball ncaa tournament east regional practice

SPECTACOL SUB PANOU! VARIANTA DE BILET IN COTA 6, DIN DOAR 3 PARTIDE DE BASCHET

Cum oferta de astazi este extrem de saraca, ne-am indreptat atentia spre baschet. Am ales o partida din Eurocup si doua din Champions League. Vom paria exclusiv pe puncte, iar cota finala va fi de 6.16

Darussafaka (Turcia) – Morabanc Andorra (Andorra)- sub 155, 5 puncte, eveniment pentru care Baumbet ne ofera o cota de 1.85. Turcii sunt liderii grupei A, cu 4 victorii din tot atatea meciuri. In ultimele 6 meciuri, acestia au marcat o singura data peste 80 de puncte pe teren propriu. In Eurocup, un sigur meci in care a fost implicata Darussafaka s-a terminat cu peste 156 de puncte. Morabanc este o echipa de baschet din Andorra, insa aceasta joaca in campionatul Spaniei, acolo unde se afla pe locul 16, din 18 echipe. In Europa, oaspetii au jucat 4 partide, din care doua au depasit pragul de puncte ales de noi astazi. Cele doua echipe nu s-au mai intalnit niciodata intr-un meci direct. Confruntarea de astazi se joaca de la ora 18:15.

 

Besiktas (Turcia) – Aris (Grecia)- peste 140,5 puncte, eveniment pentru care Baumbet ne ofera o cota de 1.85. E drept, pentru acest meci am cam omis statistica, pentru ca pragul mic ne-a facut cu ochiul. Vorbim totusi de un meci de baschet masculin din Champions League. Besiktas a marcat peste 70 de puncte in 9 din ultimele 10 partide jucate pe teren propriu. De partea cealalta, grecii au depasit pragul de 70 de puncte in doar 5 partide din ultimele 10 jucate in deplasare. De aceea, diseara ne punem sperante mai mari in atacul celor de la Besiktas. Partida de baschet din Champions League se joaca de la ora 19:00.

 

Hapoel Unet Holon (Israel) – Enisey (Rusia)- sub 167,5 puncte, eveniment pentru care Baumbet ne ofera o cota de 1.80. Israelinii sunt ciuca bataii in grupa A din Champions League, cu patru infrangeri si zero victorii. Intr-un singur meci jucat de Hapoel in Europa s-a depasit pragul de 167 de puncte. Nici rusii de la Enisey nu se pot lauda cu partide spectaculoase in Europa. La fel ca si Hapoel, Enisey a jucat un singur meci in Europa in care s-au inscris mai mult de 167 de puncte. Partida din Champions League se va juca de la ora 21:00.

 

v

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top