untitled

Super-Bilet in cota 7.33! Avem nevoie doar de patru meciuri!

Meciurile din faza a doua a grupelor ar trebui sa fie mult mai usor de anticipat. Acum stim cum joaca fiecare echipa, stim cine are nevoie sa recupereze pasul gresit din primul meci, stim cine nu are voie sa mai faca pasi gresiti, stim forma jucatorilor, stim cam tot ce ne trebuie pentru a avea sanse mult mai mari la castiguri. Propunerea noastra este un bilet format din doar patru evenimente, cu meciuri care se vor juca astazi si maine:

(Astazi, ora 18:00, Campionatul Mondial) Uruguay – Arabia Saudita- 1 (h-1), eveniment pentru care Baumbet ne ofera o cota de 1.65. Adica, Uruguay castiga la cel putin doua goluri diferenta.

(Astazi, ora 21:00, Campionatul Mondial) Iran – Spania- 2 (h+1), eveniment pentru care Baumbet ne ofera o cota de 1.75. Adica, Spania castiga la cel putin doua goluri diferenta.

(Maine, ora 15:00, Campionatul Mondial) Danemarca – Australia- 1X, eveniment pentru care Baumbet ne ofera o cota de 1.27

(Maine, ora 18:00, Campionatul Mondial) Franta – Peru- peste 2,5 goluri, eveniment pentru care Baumbet ne ofera o cota EXCELENTA de 2.00

 

Cota totala a biletului este 7.33 si poate fi plasat aici: https://www.baumbet.ro/Player/SportsBook

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top