John Terry

VARIANTA BILET- MARTI, 14 NOIEMBRIE (COTA: 5.72)

Cum astazi oferta este putin mai bogata, am ales sa mizam pe o cota de 5.72 formata din cinci evenimente. Speram ca aceasta varianta sa ne faca sa uitam de dezastrul italienilor de aseara.

Portugalia (U21) – Elvetia (U21)– 1 solist, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.55. Portugalia nu isi mai permite niciun pas gresit daca vrea sa joace la Euro. Lusitanii au doar 4 puncte in primele trei partide disputate si se afla pe penultimul loc in grupa 8. In singura partida jucata pe teren propriu in aceasta campanie de calificare, Portugalia a invins Tara Galilor cu 2-0. De partea cealalta, elvetienii au mari probleme in aparare, dovada fiind si cele 3 goluri primite de la galezi intr-un singur meci. Ultima data, cele doua echipe s-au intalnit intr-un amical in anul 2013, atunci cand Portugalia s-a impus cu 5-2. Partida de diseara se joaca in cadrul campaniei de calificare pentru Euro 2019 si va incepe de la ora 19:30.

Tara Galilor (U21)  – Romania (U21)- peste 1,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.30. Ambele nationale de tineret joaca deschis, punand mai mult accentul pe ofensiva decat pe aparare. Ultima oara, tricolorii mici i-au intalnit pe galezi anul trecut, intr-o partida pe care ai nostri si-au adjudecat-o cu 2-1. Romania a marcat in toate cele trei meciuri jucate in deplasare in aceasta campanie. Tara Galilor a evoluat o singura data pe teren propriu in aceste preliminarii, cand s-a facut de ras cu Bosnia, pierzand cu un sec 0-4. Partida de diseara se joaca in cadrul campaniei de calificare pentru Euro 2019 si va incepe de la ora 20:00.

Spania (U21)  – Slovacia (U21)- peste 2,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.45. In partida tur, care s-a jucat acum o luna, ibericii au dat de pamant cu slovacii, invingandu-i cu 4 la 1 chiar la ei acasa. Cel mai probabil, Spania va marca de cel putin 3 ori si diseara, insa noi am ales varianta mai sigura, de cel putin trei goluri in meci, marcate de oricare dintre echipe. Partida de diseara se joaca in cadrul campaniei de calificare pentru Euro 2019 si va incepe de la ora 22.50.

Romania – Olanda- peste 1,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.35. Principala grija a lui Contra va fi sa ramana neinvins si dupa al 4-lea meci pe banca nationalei. Va fi insa greu pentru tricolori sa scape fara gol si cu Olanda, chiar daca batavii traverseaza o perioada nefasta si vor privi si ei, ca si noi, Mondialul de la televizor. Amicalul de diseara se va juca pe Arena Nationala, de la ora 21:00

Belgia – Japonia- peste 2,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.45. Mizam pe forta ofensiva a gazdelor si pe stangacia in aparare a oaspetilor. Cele doua echipe s-au intalnit ultima oara in anul 2013, tot intr-o partida amicala, castigata de japonezi cu 3 la 2. Meciul de pregatire de diseara va incepe la ora 21:45.

 

Capture 1

 

 

 

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top