1516122969 48031

BREAKING NEWS!!! BECALI A VANDUT STEAUA! BAUMBET A OBTINUT PRIMELE DECLARATII OFICIALE

Sursele Baumbet au aflat despre cea mai rasunatoare mutare din fotbalul romanesc, din ultimii multi ani. Gigi Becali a vandut astazi clubul FCSB si a decis sa se retraga definitiv din fotbalul romanesc. Victor Piturca si Viorel Paunescu sunt noii proprietari ai ros-albastrilor. Tranzactia a fost facuta pentru suma de 25 de milioane de euro.

Mihai Stoica a fost primul care a aflat despre vanzarea clubului. MM a si fost anuntat ca nu va mai face parte din conducerea FCSB-ului. La fel si Nicolae Dica! Noul antrenor al ros-albastrilor este acum Petre Grigoras. Acesta va antrena echipa doar pana la finalul play-off-ului, cand pe banca va fi investit Razvan Lucescu.

”Da, este adevarat! Incepand de astazi nu mai sunt patronul Stelei. Am vandut-o pentru 25 de milioane de euro, bani pe care ii voi primi in trei rate. Nu mai mai intereseaza nimic! M-am saturat de procesele cu armata si de conflictele cu fanii. Imi voi dedica viata doar familiei”, a declarat Gigi Becali pentru Baumbet.

Victor Piturca a oferit primele declaratii tot pentru noi: ”Eram demult in tratative. Gigi a vrut ca sa il prinda Sfintele Sarbatori fara griji. Vom duce din nou Steaua in grupele Champions League, acesta este principalul nostru obiectiv.”

Bineinteles, aceasta este o stire de 1 aprilie, un motiv excelent pentru a ne mai descreti fruntile. FCSB-ul are in continuare acelasi finantator, iar diseara, de la ora 20:45 va juca al treilea meci din play-off, cu CSM Iasi.

 

 

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top