Ganea

Premieră în România: Baumbet revoluționează metodele de depunere!

Avem o veste buna pentru toti pasionatii de jocuri online din Romania! Platforma Baumbet este prima din România pe care pot fi practicate jocurile de noroc după alimentarea contului prin stațiile de plată SelfPay.

Premieră pentru România: amatorii de jocuri de noroc pot în sfârșit să evite etapele de transfer financiar virtual întreprinse pentru a dispune de resursele necesare participării la jocuri online. Este valabil acest lucru însă doar dacă ai deschis un cont în platforma baumbet.ro, grație parteneriatului încheiat între operatorul de jocuri de noroc Baum și SelfPay, liderul pieței de terminale de tip self-service din Romania. Astfel, odată înregistrat cu cont pe baumbet.ro, nu mai este nevoie să aloci online, din contul personal, suma pe care dorești să o folosești pentru a miza. Procedurile adesea incomode ale transferului online pot fi evitate prin a folosi oricare dintre cele 3.600 de staţii de plată SelfPay, plasate în toată țara, prin intermediul cărora poți folosi sume cash pentru a alimenta contul Baum!

 

“Căutăm să inovăm în permanență pentru că domeniul jocurilor de noroc este într-o evoluție accelerată din perspectiva instrumentelor și facilităților oferite clienților. Cu atât mai mult în online, unde această evoluție este dictată de permamenta inovație care caracterizează mediul online în general. Suntem convinși că această colaborare va fi avantajoasă deopotrivă pentru clienții Baum, cât și pentru noi și partenerul nostru”, a declarat Octavian Manu, Administrator SC Baum SRL

 

Prin acest parteneriat, Baum vine astfel mai aproape de clienții săi facilitând o importantă simplificare a accesului la divertismentul de a paria sau a juca online, fiind, deocamdată, singurul operator care oferă clienților săi acest avantaj. Deopotrivă, parteneriatul este avantajos și din perspectiva SelfPay, care își lărgește portofoliul cu unul dintre cele mai importante brand-uri din sectorul de gambling.

 

„2018 este anul în care am adăugat în portofoliul nostru un număr considerabil de servicii noi. Ne bucurăm că prin acest parteneriat suntem alături de clienții pasionați de divertisment care au acces zilnic la stațiile de plată SelfPay din întreaga țară”, a declarat Adrian Badea, CEO al SelfPay.

 

Sunt convins că această companie se va dezvolta și pe viitor prin a crea servicii și produse prin care să fie permament aproape de clienții săi. Acesta este și unul dintre motivele care m-au determinat să accept parteneriatul de imagine al Baum”, Ionel Ganea, fost internațional de fotbal.

 

Despre SelfPay

SelfPay deține cea mai mare rețea de stații de plată de tip self-service, acestea fiind amplasate în peste 750 de localități din țară. Stațiile de plată SelfPay pot fi găsite în marile rețele de retail, universități, centre comerciale, piețe, benzinării și magazine de proximitate. Prin stațiile de plată SelfPay pot fi efectuate plăți cu numerar pentru o gamă largă de produse și servicii: plăți facturi, rovinietă, reîncărcare cartele prepaid, plăți online, monedă virtuală, bilete de tren, bilete la spectacole și multe altele.

 

Despre Baum

Baum Games este o companie producătoare și organizatoare de jocuri de noroc cu capital românesc 100% românesc. În prezent, este singura companie din România care exportă aparate slot-machines, hardware și software sub concepție proprie, pe mai multe continente. Acestea sunt produse la Dumbrăveni,în județul Sibiu.

În afara activitații de producție, Baum este și un apreciat organizator de jocuri de noroc, ajungând, după 25 de ani dezvoltare continua, să dețină un portofoliu de peste 650 de locații din țară și în săli proprii și numărând peste 700 de angajaţi.

 

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top
Scroll to Top