cccccc

PROMOȚIA PRIMĂVERII VINE DE LA BAUMBET

Așa cum v-am anunțat, Baumbet.ro își răsfață membrii cu promoții inedite.

Cea mai nouă platformă din România a lansat ”EXTRA 200”. Această promoție ne oferă de 10 (zece) ori miza înapoi dacă pierdem biletul la un singur meci. Condiția este ca biletul să aibă o cotă totală de 200, însă fără evenimente cu cotă de peste 10.

Așadar, să presupunem că un jucător ghinionist joacă  un bilet de 10 lei cu o cotă totală de 200 și îl scoate doar un meci. La Baumbet acel bilet nu va fi pierzător! Jucătorul va primi în cont 100 de lei (de zece ori miza plasata)

Și cum toți pariorii știu foarte bine ce înseamnă să pierzi doar la un meci (cu toții am trecut de sute de ori prin așa ceva), noi credem ca Baumbet.ro tocmai ne-a oferit un motiv în plus să ne deschidem cont aici.

Promoția ”EXTRA 200” se adresează doar pariurilor sportive și  poate fi găsită aici: https://www.baumbet.ro/Player/PromotionDetail/49

 

Nu trebuie să uităm faptul că Baumbet ne dublează primul depozit și dacă tot avem meciuri din competițiile europene, trebuie să știm că cea mai nouă platformă din România ne oferă peste 150 de opțiuni de pariere pentru fiecare meci în parte!

 

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top