Baumbet Facebook Profile Picture

Termeni si conditii concurs Facebook

Concursului organizat de Baumbet pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/BaumbetRomania/ i se aplica urmatorii termeni si conditii:

 1. Inainte de a solicita orice retragere, valoarea bonusului trebuie rulata la Jocurile Cazinou de patruzeci  (40) de ori.
 2. Cerintele de rulaj de la punctul 1 trebuie indeplinite in 5 zile de la primirea bonusului, in caz contrar toate fondurile din soldul bonus vor fi pierdute.
 3. Limita maxima a mizei pentru fiecare pariu sau/si rotire este de treizeci la suta (30 %) din valoarea primului depozit efectuat
 4. Valoarea bonusului poate fi utilizata doar la jocurile Cazinou
 5. Clientul isi poate verifica situatia bonusului din meniul Contul Meu> Detalii Bonus Jucator –> Bonus Curent
 6. Imediat dupa ce cerintele de rulaj au fost indeplinite, valoarea bonusului va fi disponibila pentru soldul cu bani reali.
 7. Utilizatorii pot lasa un singur comentariu pe Facebook, cu pronosticul. Daca cineva va lasa mai mult de un comentariu, va fi luat in considerare doar primul
 8. Fiecare utilizator BAUMBET.ro are dreptul la un singur comentariu (predictie) pentru fiecare concurs in parte. Daca vor exista mai multe comentarii cu acelasi utilizator, acesta va fi descalificat
 9. Puteti alege sa anulati acest bonus in orice moment, cu conditia ca pariurile sa fie decise si validate.
 10. Baumbet isi rezerva dreptul de a exclude orice jucator care participa la promotie cu mai mult de un (1) cont
 11. Baumbet isi rezerva drepturile de a schimba sau anula orice conditie a acestei promotii, fara notificare prealabila.
 12. Baumbet isi rezerva drepturile sa descalifice si sa excluda jucatori cu practici ilegale sau care fac abuz de aceasta promotie.
 13. Baumbet isi rezerva drepturile de a schimba sau anula orice conditie a acestei promotii, fara notificare prealabila.

 

Nota: Daca aveti o plangere pentru care nu ati primit un raspuns satisfacator, aveti posibilitatea de a face o plangere la ONJN,

Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, email: [email protected] sau la  ’European ODR”

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top